Τρόποι αποστολής

*Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους τρόπους αποστολής πριν προχωρήσετε με την παραγγελία σας.

Αποστολή με COURIER

Αποστολές μέσω COURIER πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα έρχονται στην έδρα σας, ή όπου εσείς το ζητήσετε με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς που συνεργαζόμαστε την εταιρεία courier SPEEDEX . Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.

Ενδεικτικό κόστος 2,4€+ΦΠΑ για δέματα έως 2kg και 4+ΦΠΑ για δέματα μέχρι 5kg

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1. Ο τρόπος και το κόστος αποστολής με courier ισχύει μόνο για προϊόντα που το συνολικό τους βάρος δεν ξεπερνά τα 20kg η έχουν μεγάλο ογκομετρικό βάρος.
2. Παράδοση για Σάββατο γίνεται μόνο με επιπλέον χρέωση 2,5+ΦΠΑ
2. Στην επιλογή τρόπου αποστολής με courier δυνατότητα αντικαταβολής σύμφωνα με το νέο νόμο από 01/01/2014, ισχύει μόνο για ποσά κάτω των 500€ αφού σε διαφορετική περίπτωση η πληρωμή θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά μέσω τραπέζης.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Προτείνεται για όσα προϊόντα δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με courier, όπως τα βαριά και ογκώδη αντικείμενα αλλά και σαν εναλλακτικός τρόπος μεταφοράς, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών.

Για ποσά από 50€+ΦΠΑ και πάνω η παράδοση μέχρι τα πρακτορεία μεταφορών της Αθήνας που μας έχετε υποδείξει γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και το κόστος των μεταφορικών στον τελικό τους προορισμό το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή.

Σε ειδικές περιπτώσεις προϊόντων ή παραγγελιών μεγάλου όγκου - βάρους υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με δικά μας μεταφορικά μέσα μέχρι το σημείο δική σας επιλογής, για τα οποία θα ενημερωθείτε από τους πωλητές της εταιρίας μας κατά την διάρκεια της παραγγελίας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται μόνο μετά την εξόφλησή τους με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας.
2. Τα εμπορεύματα παραδίδονται στην επιχείρηση του πελάτη επί πεζοδρομίου ή στην είσοδο του καταστήματος, χωρίς υποχρέωση μεταφοράς στη θέση προορισμού του ή σε όροφο και ο πελάτης υποχρεούται να το οδηγήσει στο χώρο αυτό, με δικά του μέσα.
3. Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.

Παραλαβή από Κατάστημα

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φυσικό μας κατάστημα 3οΧΛΜ Χαλκίδας - Δροσιάς (Δίπλα Lidl) (Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 - 17.00), εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει και ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση.

Ειδικές περιπτώσεις αποστολών ή και παραγγελιών

Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας, ή είναι πολύ υψηλής αξίας, ή χρειάζονται προετοιμασία, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή, πριν τη δρομολόγηση της παραγγελίας.

Παρατηρήσεις:
  1. Τα προϊόντα παραδίδονται κατόπιν συνεννόησης, στον συμφωνημένο χρόνο παράδοσης και των δύο πλευρών, και αποστέλνονται μετά με την επιβεβαίωση της πληρωμής.
  2. Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη
  3. Σε όλα μας τα προϊόντα πραγματοποιούνται αποστολές πάντα με την ανάλογη χρέωση.
  4. Η Ecofrost διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω σε κάθε περίπτωση αποστολής για οποιοδήποτε λόγο.
  5. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων που βρίσκονται σε stock είναι 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες και αυτός δεν ισχύει όταν το προϊόν δεν είναι σε stock, διαφορετικά είναι 10 έως 25 περίπου εργάσιμες ημέρες.
  6. Όλα τα ανωτέρα ισχύουν για πάσης φύσεως συναλλαγή.
  7. Η εταιρία μας επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες και να απορρίψει συγκεκριμένες πωλήσεις, ενημερώνοντας εγκαίρως και επιστρέφοντας το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσα  παραγγελίας.