Blog

Πώς να διατηρείτε τα ανοξείδωτα σκεύη σε άριστη κατάσταση

Οδηγός για τη σωστή φροντίδα ανοξείδωτων σκευών κουζίνας Τα ανοξείδωτα σκεύη είναι απαραίτητα σε κάθε επαγγελματική ή οικιακή κουζίνα, χάρη στην ανθεκτικότητά τους και την υψηλή αισθητική τους. Ωστόσο, για να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση, χρειάζονται σωστή φροντίδα και καθαρισμό. Στον παρακάτω οδηγό, θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να διατηρείτε...

Θερμοκρασίες Ψησίματος Κρέατος

Το σωστό ψήσιμο του κρέατος αποτελεί έναν συνδυασμό τέχνης και επιστήμης. Δεν έχει να κάνει μόνο με το γευστικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως με την ασφάλεια των τροφίμων που καταναλώνουμε. Στην πραγματικότητα, η επίτευξη της κατάλληλης εσωτερικής θερμοκρασίας σε κάθε είδος κρέατος είναι το «κλειδί» για μια ισορροπημένη εμπειρία γεύσης και ασφάλειας. Η...

Lodge - 127 χρόνια & ακόμα μαγειρεύουμε

Περήφανοι για τα προϊόντα μας! Η ιστορία της Lodge ξεκινά το 1896 όταν ο Joseph Lodge άρχισε να δημιουργεί θρυλικό χυτοσίδηρο (μαντέμι) σε ένα αδρανές χυτήριο που ονόμασε Blacklock. Ενώ το χυτήριο κάηκε το 1910, ξαναγεννήθηκε ως Lodge Cast Iron και παραμένει σημαντικό μέρος της ιστορίας της Lodge μέχρι σήμερα. Η εφευρετικότητα εκείνων των πρώτων...

Γνωρίστε τις ψησταριές TRAEGER

Η "ORIGINAL" ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΕΛΛΕΤ Η TRAEGER ΕΦΗΥΡΕ ΤΙΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΠΕΛΛΕΤ πριν από σχεδόν 30 χρόνια στο όρος Angel, στο Oregon, και εξακολουθεί να ηγείται της βιομηχανίας όντας Νο #1 σε πωλήσεις, τελειοποιώντας με την πάροδο του χρόνου την τέχνη της μαγειρικής με ξύλα. Ως ηγέτης στη βιομηχανία η Traeger αναπτύσσει νέες καινοτομίες όπως το WiFIRE® ,...

Φροντίδα και συντήρηση σε σκεύη Αλουμινίου

Φροντίδα και συντήρηση Προτού χρησιμοποιήσετε το σκεύος σας για πρώτη φορά καθαρίστε το µε ζεστό νερό, απορρυπαντικό και σφουγγάρι. Έπειτα σκουπίστε το µε ένα µμαλακό πανί. Πριν το πλύσιμο, αφήστε το μαγειρικό σας σκεύος να κρυώσει εντελώς και αποφύγετε οποιεσδήποτε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας διότι μπορούν να προκαλέσουν σκέβρωμα. Για να...

Συνεργασία Robert Bronwasser & Hendi

H HENDI Tools for Chefs είναι προμηθευτής εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης, όπως εργαλείων κουζίνας, σκευών σερβιρίσματος και μπουφέ, εξοπλισμού catering, κ.ά. Από την ίδρυσή της, το 1934, η HENDI έχει αναπτυχθεί σε διεθνή εταιρεία με γραφεία στις Κάτω Χώρες, στην Αυστρία, στην Πολωνία, στη Ρουμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και...

Τα κορυφαία μίξερ Dynamic Γαλλίας. Θα τα βρείτε εδώ!

Προμηθευτής κάθε κουζίνας στον κόσμο Η Dynamic ιδρύθηκε το 1964 και είναι θυγατρική του Ομίλου NADIA με έδρα την περιοχή Cholet. Ειδικός και πρωτοπόρος του high-end mixer που απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ, η SME που βρίσκεται στη Vendée απέκτησε σύντομα μια ισχυρή διεθνή φήμη. Για να διατηρήσει το προβάδισμά της έναντι του ανταγωνισμού,...

Γιατί σουηδική κουζινομηχανή Ankarsum:

Πάθος για το φαγητό από το 1940.  Από το 1940 σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις ισχυρές κουζινομηχανές μας στην Σουηδία. Τις έχουμε κατασκευάσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πιο σκληρές δουλειές κουζίνας και να αντέχουν στον χρόνο. Χάρη σε 16 διαφορετικά εξαρτήματα, μπορούν να σας βοηθήσουν ευχαρίστως με τα πάντα—...

Show another 4 pages