Συνεργασία Robert Bronwasser & Hendi Tools for Chefs

Ιανουάριος 17, 2024
Συνεργασία Robert Bronwasser & Hendi

H HENDI Tools for Chefs είναι προμηθευτής εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης, όπως εργαλείων κουζίνας, σκευών σερβιρίσματος και μπουφέ, εξοπλισμού catering, κ.ά. Από την ίδρυσή της, το 1934, η HENDI έχει αναπτυχθεί σε διεθνή εταιρεία με γραφεία στις Κάτω Χώρες, στην Αυστρία, στην Πολωνία, στη Ρουμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στο Χονγκ Κονγκ.

Η σχεδίαση πρέπει να χαρίζει λειτουργικότητα και χαμόγελα!

 H HENDI ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ολλανδό σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Robert Bronwasser με σκοπό να αναδημιουργήσει ορισμένα κλασικά προϊόντα και να εκσυγχρονίσει ορισμένα στοιχεία που καθιστούν τα προϊόντα μας τα καλύτερα Εργαλεία για Σεφ. Εδώ και ένα χρόνο, τουλάχιστον, ο Robert, η ομάδα του και η HENDI εργάζονται από κοινού πάνω σ’ αυτό το τεράστιο έργο.
 Ο ονομαστός Ολλανδός Robert Bronwasser είναι ονομαστός στον τομέα του βιομηχανικού σχεδίου και έχει εργαστεί για ευρέως αναγνωρίσιμες επώνυμες εταιρείες. Οι γνωστότερες είναι οι Heineken και Lipton. Τα προϊόντα που σχεδίασε έχουν αναγνωριστεί με πολλά βραβεία.

Σχεδίαση με χαμόγελο!

 Ο Robert ξεκίνησε αναλύοντας τα προϊόντα μας και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών. Τα ευρήματά του ήταν σαφή:

  «Οι σεφ θέλουν να έχουν έλεγχο των εργαλείων τους, να μπορούν να δουν ποια ρύθμιση χρειάζεται ένα μηχάνημα από την άλλη άκρη της κουζίνας. Προτιμούν τα χειροκίνητα κουμπιά από τα ψηφιακά και πρέπει να μπορούν να τα χειριστούν με βρεγμένα χέρια. Τους αρέσει, επίσης, ένα καλοσχεδιασμένο προϊόν, το οποίο, όμως, πρέπει πάντοτε να είναι λειτουργικό»

 Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω, ο Robert παρουσίασε τα πρώτα σκίτσα και μοντέλα του. Η φρεσκάδα και αποφασιστικότητα στο design κέντρισαν αμέσως την προσοχή.
 Το κουμπί, το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο μας, έγινε ηπιότερο με μια ‘ανάγλυφη’ επιφάνεια που επιτρέπει σταθερότερο χειρισμό και μια έντονα ορατή πράσινη γραμμή που καθιστά πάντοτε σαφή τη ρύθμιση των συσκευών. Εκτός από τα κουμπιά και τις λαβές, ο Robert εργάστηκε στο ραβδομπλέντερ, στο φλόγιστρο του σεφ και σε μια σειρά βραστήρων ζεστών ροφημάτων και καφετιέρες.
 Για άλλη μια φορά τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ιδιαιτέρως οι βραστήρες και οι καφετιέρες ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε μπουφέ. Δημιουργήθηκε, έτσι, μια διαχρονική κλασική συλλογή από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό με έξυπνο design και μαύρο ματ φινίρισμα.

Hendi Tools for Chefs

 Οι κύριες δραστηριότητές μας αφορούν την ανάπτυξη, παραγωγή, πώληση και διανομή ευρείας γκάμας προϊόντων catering και εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης.