2103008489 2221037333 Δευ-Παρ 9.00 - 17.00
Email info@cookpro.gr
Διευθυνση

Το μυστικό κρύβεται στον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και στον σωστό αερισμό κατά το ψήσιμο. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία σας σωστά:
Το θερμόμετρο είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για να διασφαλίσετε ότι η γαλοπούλα είναι ταυτόχρονα ασφαλής και ζουμερή.
Ποτέ μην ψήνετε τη γαλοπούλα απευθείας στον πάτο του ταψιού! Η σχάρα είναι απαραίτητη:
| Σκεύος | Γιατί το Χρησιμοποιούμε |
|---|---|
| Σχάρα Ψησίματος | Ανασηκώνει το κρέας. Επιτρέπει στον ζεστό αέρα να κυκλοφορεί κάτω από τη γαλοπούλα, ψήνοντας ομοιόμορφα. |
| Ανοξείδωτη Γάστρα | Εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και είναι εύκολη στον καθαρισμό. |
| Σύριγγα Μαριναρίσματος | Χρησιμοποιείται για να ενυδατώσετε (baste) τη γαλοπούλα με τα υγρά του ταψιού. |
Προετοιμασία: Ψήστε στους 160°C για σταθερό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
| Βάρος Γαλοπούλας | Εκτιμώμενος Χρόνος |
|---|---|
| 4-6 κιλά | 3 - 3.5 ώρες |
| 8-10 κιλά | 4 - 4.5 ώρες |
⚠ Συμβουλή: Ο χρόνος είναι ενδεικτικός! Μόνο το θερμόμετρο σας δίνει την ακριβή απάντηση.
Εξοπλιστείτε τώρα με τα κορυφαία μας εργαλεία ψησίματος για να πετύχετε την τέλεια γαλοπούλα:
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις
Γράψτε μια κριτική© 2014 - 2025 Cookpro. Powered by CS-Cart and premium theme — © AB: UniTheme2