Τι είναι το seasoning Σκευών Μαγειρικής και Πώς να το Κάνετε Σωστά;; Το seasoning ή αλλιώς φυσική αντικολλητική προστασία, είναι η διαδικασία κατά την οποία ένα σκεύος μαγειρικής – όπως τηγάνι από μαντέμι (cast iron) ή ανθρακούχο χάλυβα (carbon steel) – καλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα φυτικού λαδιού και θερμαίνεται ώστε να δημιουργηθεί μία φυσική...
Οδηγός για τη σωστή φροντίδα ανοξείδωτων σκευών κουζίνας Τα ανοξείδωτα σκεύη είναι απαραίτητα σε κάθε επαγγελματική ή οικιακή κουζίνα, χάρη στην ανθεκτικότητά τους και την υψηλή αισθητική τους. Ωστόσο, για να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση, χρειάζονται σωστή φροντίδα και καθαρισμό. Στον παρακάτω οδηγό, θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να διατηρείτε...
Φροντίδα και συντήρηση Προτού χρησιμοποιήσετε το σκεύος σας για πρώτη φορά καθαρίστε το µε ζεστό νερό, απορρυπαντικό και σφουγγάρι. Έπειτα σκουπίστε το µε ένα µμαλακό πανί. Πριν το πλύσιμο, αφήστε το μαγειρικό σας σκεύος να κρυώσει εντελώς και αποφύγετε οποιεσδήποτε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας διότι μπορούν να προκαλέσουν σκέβρωμα. Για να...
Κάντε το καθάρισμα παιχνίδι! Οι ψησταριές Weber καθαρίζονται σχεδόν μόνες τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις προθερμάνετε σε υψηλή θερμότητα μέχρι να καούν τα υπολείμματα των φαγητών. Ό,τι απομένει μπορεί στη συνέχεια να απομακρυνθεί εύκολα από τη σχάρα μαγειρέματος, όταν είναι ακόμα ζεστή, χρησιμοποιώντας τις ειδικά σχεδιασμένες βούρτσες....
Γρήγορα βήματα προετοιμασίας γουδιού πέτρας ή γρανίτη Καθαρίστε το γουδί με ζεστό νερό και μαλακό σφουγγάρι χωρίς σαπούνι. Αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, αποφεύγοντας άμεση έκθεση σε ήλιο. Τρίψτε την επιφάνεια με λίγο ρύζι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα πέτρας. Καθαρίστε ξανά με νερό και στεγνώστε καλά. Το γουδί είναι...
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις
Γράψτε μια κριτική