2103008489 2221037333 Δευ-Παρ 9.00 - 17.00
Email info@cookpro.gr
Διευθυνση
Το seasoning είναι η διαδικασία κατά την οποία το μαντεμένιο σκεύος ψήνεται με φυτικό λάδι (εκτός ελαιόλαδου), αποκτώντας ένα 100% φυσικό αντικολλητικό φινίρισμα, σε αντίθεση με τα περισσότερα σκεύη της αγοράς που έχουν τεχνητό αντικολλητικό φινίρισμα φθείρονται εύκολα και μπορούν να γίνουν επιβλαβή για την υγεία, τα μαντεμένια seasoned μαγειρικά σκεύη είναι η πιο υγιεινή επιλογή. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε ένα seasoned μαντεμένιο σκεύος, τόσο ενισχύετε το seasoning του, ενώ αν ακολουθείτε τις σωστές οδηγίες για τον καθαρισμό και την φροντίδα του, θα διαρκέσει για γενιές. Η Lodge εφαρμόζει τη διαδικασία του seasoning σε όλα τα μαντεμένια σκεύη της, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά λάδι σόγιας.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να διατηρήσετε το seasoning στο μαντεμένιο τηγάνι σας. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να μαγειρέψετε με αυτό. Κάθε φορά που μαγειρεύετε με λάδι, προσθέτετε δυνητικά ένα άλλο στρώμα στο seasoning.
Ορισμένα είδη μαγειρέματος μπορεί να αφαιρέσουν λίγο seasoning, όπως το μαγείρεμα όξινων τροφίμων, η υπερβολική θερμότητα, ή το τρίψιμο με λειαντικά σκεύη ή μεταλλικά σφουγγάρια καθαρισμού. Γι' αυτό τα απλά βήματα καθαρισμού μας βοηθούν ώστε το μαντεμένιο σας σκεύος να παραμένει ποιοτικό για κάθε μαγείρεμα σας.
Μπορείτε επίσης να κάνετε seasoning το μαντεμένιο σας σκεύος στο φούρνο. Αυτή η μέθοδος προσθέτει ένα πιο ολοκληρωμένο στρώμα θωράκισης σε ολόκληρο το τηγάνι, ενισχύοντας το seasoning με το μαντέμι. Μπορεί να είναι ωφέλιμο να κάνετε seasoning το μαντεμένιο σας σκεύος στο φούρνο μερικές φορές το χρόνο. Συνιστούμε να κάνετε seasoning στο φούρνο όταν επαναφέρετε ένα σκουριασμένο μαντεμένιο σκεύος.
© 2014 - 2024 Cookpro. Powered by CS-Cart and premium theme — © AB: UniTheme2