Τα κορυφαία μίξερ Dynamic Γαλλίας. Θα τα βρείτε εδώ!

Ιανουάριος 12, 2024
Τα κορυφαία μίξερ Dynamic Γαλλίας. Θα τα βρείτε εδώ!

Προμηθευτής κάθε κουζίνας στον κόσμο

Η Dynamic ιδρύθηκε το 1964 και είναι θυγατρική του Ομίλου NADIA με έδρα την περιοχή Cholet.

Ειδικός και πρωτοπόρος του high-end mixer που απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ, η SME που βρίσκεται στη Vendée απέκτησε σύντομα μια ισχυρή διεθνή φήμη.

Για να διατηρήσει το προβάδισμά της έναντι του ανταγωνισμού, πολλαπλασιάζει και διαφοροποιεί τη γκάμα των συσκευών κουζίνας της.

Η γαλλική τεχνογνωσία στον χώρο της κουζίνας σαγηνεύει όλο τον κόσμο για τη γαστρονομία και τις συσκευές της! Έτσι, η Dynamic, εφευρέτης του μίξερ, πραγματοποιεί το 85% των εσόδων της στο εξωτερικό, χάρη σε προϊόντα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία.

Εφευρέτης του εμπορικού ραβδομπλέντερ, είναι επίσης η μόνη εταιρεία που τα κατασκευάζει πλήρως. Αυτό παρέχει στη Dynamic μια παγκόσμια αναγνώριση, εγγυάται τέλεια αξιοπιστία και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Σήμερα, η Dynamic είναι παρούσα σε όλο τον κόσμο χάρη στους προμηθευτές, τους εισαγωγείς και τις θυγατρικές της στη Γερμανία και τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά) για να είναι κοντά στους πελάτες και τους χρήστες της.

Ηγέτης & κατασκευαστής συσκευών παρασκευής τροφίμων από το 1964

Η DYNAMIC ανακάλυψε το μίξερ το 1964 και το στεγνωτήρι λαχανικών το 1992. Η Dynamic είναι αφοσιωμένη στον κλάδο της εστίασης και στους σεφ σε όλο τον κόσμο.

Η DYNAMIC σχεδιάζει, κατασκευάζει και προσφέρει τη μεγαλύτερη και ευρύτερη γκάμα στην αγορά: σταθεροί και αποσπώμενοι εμπορικοί αναδευτήρες με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ που παρέχουν απίστευτη ευελιξία.

Η DYNAMIC κατασκευάζει στις εγκαταστάσεις της στη Γαλλία για ολοκληρωμένη παραγωγή και επιλέγει τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά για να εξασφαλίσει στιβαρά, αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Η DYNAMIC σχεδιάζει, κατασκευάζει και τυλίγει τα πηνία και τους κινητήρες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή μίξερ, η Dynamic δεν σταμάτησε ποτέ να καινοτομεί και προσφέρει αποκλειστικές βελτιώσεις στην αγορά, όπως εξαρτήματα μπλέντερ και σύστημα καθαρισμού…

Η DYNAMIC προσφέρει ισχυρή και ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση μετά την πώληση με στενή παρακολούθηση. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα, όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στη Γαλλία, για πλήρη έλεγχο ποιότητας στο εσωτερικό.