Γνωρίστε τις ψησταριές Traeger

Ιανουάριος 19, 2024
Γνωρίστε τις ψησταριές TRAEGER

Η "ORIGINAL" ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΕΛΛΕΤ

Η TRAEGER ΕΦΗΥΡΕ ΤΙΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΠΕΛΛΕΤ πριν από σχεδόν 30 χρόνια στο όρος Angel, στο Oregon, και εξακολουθεί να ηγείται της βιομηχανίας όντας Νο #1 σε πωλήσεις, τελειοποιώντας με την πάροδο του χρόνου την τέχνη της μαγειρικής με ξύλα. Ως ηγέτης στη βιομηχανία η Traeger αναπτύσσει νέες καινοτομίες όπως το WiFIRE®, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη σχάρα τους εν κινήσει από το smartphone τους και την τεχνολογία Smoke Science εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση καπνού.ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ TRAEGER και ο απλός έλεγχος σας επιτρέπουν να εστιάσετε σε αυτό που έχει σημασία: το φαγητό, την οικογένεια και τους φίλους.

Οι ψησταριές πέλλετ χρησιμοποιούν ένα κοχλία που μετακινεί τα σφαιρίδια σκληρού ξύλου από την χοάνη στο δοχείο καύσης κάτω από τη σχάρα. Όσο υψηλότερη είναι η καθορισμένη θερμοκρασία, τόσο περισσότερα πέλλετ διανέμονται στον κοχλία. Στη συνέχεια, το σύστημα ανάφλεξης ανάβει τα πέλλετ και ένας ανεμιστήρας διατηρεί τη φωτιά δημιουργώντας θερμότητα για να μαγειρέψετε ομοιόμορφα το φαγητό σας στη σχάρα. Ένας δίσκος ειδικά σχεδιασμένος βρίσκεται πάνω από το δοχείο καύσης, προστατεύοντας το φαγητό σας από τις αναφλέξεις που δημιουργούνται από τα λίπη που στάζουν.

Τα ψηφιακά ηλεκτρονικά συστήματα καθιστούν τη ρύθμιση της ψησταριάς σας τόσο εύκολη όσο η ρύθμιση του φούρνου σας, το μόνο που χρειάζεται είναι η στροφή ενός επιλογέα. Οι ψησταριές Traeger χρησιμοποιούν το Advanced Grilling Logic® για να διασφαλίσετε ότι έχετε σταθερές θερμοκρασίες σε όλη τη διάρκεια του μαγειρέματος και ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ακόμη και τεχνολογία Smoke Science. Αυτό αυξάνει την παραγωγή καπνού μέσα στη σχάρα όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Super Smoke και εξασφαλίζει ότι η ψησταριά σας χρησιμοποιεί μόνο την υψηλότερη ποιότητα καπνού, λεπτό μπλε καπνό για κορυφαία γεύση.

ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ME ΞΥΛΑ;

traeger-geusi

Οι ψησταριές πέλλετ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε την καταπληκτική γεύση με ξύλα χωρίς κόπο. Οι ψησταριές Traeger προσφέρουν ευελιξία, 6 τρόπους μαγειρέματος σε 1 ψησταριά, που σας επιτρέπει να ψήνετε στη σχάρα, να καπνίζετε, να φουρνίζετε, να μαγειρεύετε σε κατσαρόλα, να ψήνετε τις πίτσες και το ψωμί σας και να κάνετε μπάρμπεκιου όλα με την ίδια ψησταριά και τη μοναδική γεύση από φυσικό ξύλο. Μπορείτε να καπνίσετε ένα κομμάτι ribs σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες ή  να ψήσετε μια σπιτική πίτσα σε δυνατά φωτιά και γρήγορα. Οι ψησταριές πέλλετ έχουν ακριβή στοιχεία ελέγχου της θερμοκρασίας που καθιστούν εξαιρετικά εύκολη τη χρήση τους. Σας προσφέρουν μοναδική συνέπεια κάθε φορά, κάτι που σας κάνει να ασχολείστε μόνο με το φαγητό. Απλώς ρυθμίστε τη ψησταριά και ξεχάστε την και αφήστε το Traeger σας να κάνει τα υπόλοιπα.

pellet-flavor-guide.png

Χρησιμοποιούν καύσιμο από σκληρό ξύλο δίνοντας στο φαγητό σας πραγματική γεύση από σκληρό ξύλο. Όταν χρησιμοποιείτε τα πέλλετ της Traeger μπορείτε να είστε ήρεμοι γνωρίζοντας ότι το μαγείρεμα με 100% φυσικό σκληρό ξύλο θα έχει την πιο αγνή και έντονη γεύση. Το μαγείρεμα με ξύλο σημαίνει επίσης ότι έχετε τη δυνατότητα επιλογής από μια ποικιλία γεύσεων από σκληρό ξύλο που συμπληρώνουν τα διαφορετικά τρόφιμα που μαγειρεύετε. Τα φρούτα όπως το ξύλο κερασιού ή μήλου σας επιτρέπουν να επιτύχετε μια πιο γλυκιά γεύση και τα πιο τολμηρά ξύλα όπως το hickory και το mesquite δίνουν μια ισχυρότερη, πικάντικη καπνιστή γεύση.

H Traeger προσφέρει επίσης πάρα πολλές συνταγές για να δοκιμάσετε από κλασικό μπάρμπεκιου και ορεκτικά στην ιστοσελίδα μας καθώς και στο Traeger App.


ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΠΕΛΛΕΤ VS. ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ & ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ 

Οι ψησταριές πέλλετ προσφέρουν γεύση, ευελιξία, ευκολία στη χρήση και συνέπεια που δεν μπορείτε να πάρετε από μία ψησταριά κάρβουνου ή υγραερίου. Τίποτα δεν πλησιάζει τη φυσική γεύση του ξύλου, και χάρη στον απλό έλεγχο, το μαγείρεμα σαν επαγγελματίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερο. Πείτε αντίο στον κόπο να στέκεστε πάνω από το φαγητό για να ελέγξετε τις αναφλέξεις που δημιουργούνται στις ψησταριές κάρβουνου και υγραερίου και πείτε γεια στην ευκολία και την ανώτερη γεύση που σας προσφέρουν οι ψησταριές Traeger.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Traeger; Ανακαλύψτε τις ψησταριές της σειράς Pro, Ironwood και Timberline.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική