2103008489 2221037333 Δευ-Παρ 9.00 - 17.00
Email info@cookpro.gr
Διευθυνση

Το χταπόδι ξιδάτο είναι ένας από τους πιο κλασικούς ελληνικούς μεζέδες, άρρηκτα συνδεδεμένος με τα ουζερί και τις παραδοσιακές ταβέρνες. Η επιτυχία του βασίζεται στη σωστή τεχνική και στον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε το χταπόδι να βγει τρυφερό και γεμάτο γεύση χωρίς να στεγνώσει.
Η χρήση μιας ποιοτικής ανοξείδωτης κατσαρόλας με χοντρό πάτο αποτελεί την ιδανική λύση, καθώς κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα και επιτρέπει αργό, ελεγχόμενο βράσιμο. Έτσι το χταπόδι μαγειρεύεται στα υγρά του, μαλακώνει σωστά και δένει τέλεια με το ξίδι και το ελαιόλαδο.
Η παρακάτω συνταγή είναι απλή, δοκιμασμένη και ιδανική τόσο για καθημερινό τραπέζι όσο και για μεζέ σε καλεσμένους. Με λίγα υλικά και σωστή εκτέλεση, το αποτέλεσμα θυμίζει αυθεντική ελληνική ταβέρνα.
Για την παρασκευή της συνταγής χρησιμοποιήθηκαν βασικά σκεύη κουζίνας που βοηθούν στο σωστό και ομοιόμορφο μαγείρεμα.
Φτιάξτε τη συνταγή στην κουζίνα σας και βρείτε στο CookPro τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, ώστε κάθε πιάτο να πετυχαίνει όπως πρέπει.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις
Γράψτε μια κριτική© 2014 - 2025 Cookpro. Powered by CS-Cart and premium theme — © AB: UniTheme2