Δίσκοι Φαγητού: Οργάνωση και Υγιεινή στο Σερβίρισμα Μερίδων
Οι Δίσκοι Φαγητού είναι σχεδιασμένοι για την ταυτόχρονη και οργανωμένη μεταφορά ενός πλήρους γεύματος, ειδικά σε χώρους μαζικής εστίασης, όπου η ταχύτητα και η υγιεινή είναι ύψιστης σημασίας.
- Πολυθεσιακός Σχεδιασμός: Η πλειονότητα των δίσκων διαθέτει πολλαπλές θέσεις (π.χ. 5 θέσεων) για τον διαχωρισμό των μερίδων (κυρίως πιάτο, σαλάτα, ψωμί, γλυκό, ποτό), όπως φαίνεται στους δίσκους μελαμίνης και Inox.
- Υλικά: Βρείτε εξαιρετικά ανθεκτικούς Δίσκους Φαγητού Inox (ανοξείδωτο ατσάλι) και ελαφρύτερους δίσκους από μελαμίνη ή πλαστικό, ιδανικούς για σχολεία, νοσοκομεία και εταιρικές καντίνες.
- Ευκολία: Είναι στοιβαζόμενοι, ανθεκτικοί σε πλύσιμο και κατασκευασμένοι για να αντέχουν στην εντατική καθημερινή χρήση.
