Πιατέλες & Ραβιέρες: Ο Κανόνας στο Επαγγελματικό Σερβίρισμα
Οι Πιατέλες και οι Ραβιέρες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του σερβιρίσματος σε κάθε εστιατόριο, Buffet ή εκδήλωση, παρέχοντας την ιδανική επιφάνεια για την παρουσίαση κρεάτων, ψαριών, ορεκτικών και γλυκών.
- Υλικά:
- Πορσελάνη: Μεγάλη ποικιλία σε Πιατέλες Πορσελάνης (οβάλ, ορθογώνιες) σε διάφορα χρώματα και στυλ, καθώς και Ραβιέρες πορσελάνης.
- Inox: Πιατέλες Οβάλ Inox Luxury.
- Ξύλο: Ειδικές Πιατέλες Ξύλινες (π.χ. σε σχήμα ψαριού) για παραδοσιακό ή θεματικό σέρβις.
- Σχήματα και Χρήσεις:
- Ορθογώνιες & Οβάλ: Οι πιο δημοφιλείς διαστάσεις, με εύρος από μικρές ραβιέρες (π.χ. 11x8cm) μέχρι μεγάλες πιατέλες.
- Finger Food / Sushi: Διατίθενται εξειδικευμένα Πλατό finger food για μοντέρνα παρουσίαση.
