Μαχαίρι Usuba 18cm με ανοξείδωτη (ασύμμετρη) λαβή Tojiro Pro Japanese FD-1611 Tojiro

56692
23790
(29500 με ΦΠΑ)
Ενεργό
Γιατί να μας επιλέξετε
  • Ξέρουμε τι δουλεύει στην κουζίνα – το δοκιμάζουμε πρώτοι
  • Μιλάτε με ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική
  • Ποιότητα, τιμή και εξυπηρέτηση πάνε μαζί
  • Ευέλικτες πληρωμές & γρήγορη αποστολή
  • Από το μαγείρεμα… μέχρι το τραπέζι σας!
Βρείτε παρόμοια
Με την παραδοσιακά αιχμηρή και σκληρή του λάμα, που είναι όμως κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και επομένως πιο εύκολη στη συντήρηση, το Tojiro Pro Japanese είναι η ιδανική επιλογή για την πρώτη γνωριμία σας με τον κόσμο των παραδοσιακών γιαπωνέζικων μαχαιριών.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Λάμα υψηλής αιχμηρότητας και σκληρότητας
  • Εύκολο στο ακόνισμα, μεγάλη διάρκεια στην κόψη
  • Ανοξείδωτη, ασύμμετρη λαβή
  • Τροχισμένο στο χέρι για εξαιρετική απόδοση από την πρώτη χρήση
  • Αυθεντική γιαπωνέζικη ποιότητα κατασκευής

Το μαχαίρι Usuba είναι το μαχαίρι λαχανικών στη γιαπωνέζικη κουζίνα. Εκτός από τη χαρακτηριστική κάθετη μύτη του, η ευθεία λάμα ακουμπάει ολόκληρη πάνω στην επιφάνεια κοπής, με μία μόνο κίνηση. Το μήκος της λάμας είναι ιδανικό για το ψιλοκόψιμο ακόμα και στον πάγκο της οικιακής κουζίνας, όπου ο χώρος είναι συνήθως πιο περιορισμένος, ενώ το ελαφρύ του βάρος το κάνει άνετο σε συνεχή χρήση.

Εξαιρετική κόψη

Κάθε γιαπωνέζικο μαχαίρι ξεχωρίζει πρώτα από όλα για τη λάμα του, και το Tojiro Pro Japanese διαθέτει λάμα με εξαιρετική αιχμηρότητα, που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Αποτελείται από το καινοτόμο γιαπωνέζικο κράμμα ανοξείδωτου ατσαλιού VG10 στο κέντρο της, που εξασφαλίζει εξαιρετική σκληρότητα και αντοχή. Το VG10 καλύπτεται από δύο στρώσεις από μαλακό ανοξείδωτο ατσάλι περιεκτικότητας 13% σε χρώμιο για το ευκολότερο ακόνισμά του και την καλύτερη προστασία του μαχαιριού.

Αν θέλετε να κόβετε τρόφιμα σε πολύ λεπτές φέτες ή να δημιουργείτε κομμάτια με μεγάλη συμμετρική ακρίβεια, και μάλιστα με γρήγορες κινήσεις χωρίς να μένουν υπολείμματα τροφίμων πάνω στο μαχαίρι, τότε θα λατρέψετε τη μονή κόψη αυτού του μαχαιριού. Οι παραπάνω εργασίες είναι ιδιαίτερα συχνές στη γιαπωνέζικη κουζίνα, γι αυτό και τα παραδοσιακά γιαπωνέζικα μαχαίρια είναι ακονισμένα μόνο από τη μία πλευρά . Το Tojiro Pro Japanese ακονίζεται στο χέρι από έμπειρους Γιαπωνέζους τεχνίτες στη μία μόνο πλευρά του στις 15°, προκειμένου να παραλάβετε ένα απόλυτα αιχμηρό μαχαίρι.

Ανοξείδωτη, ασύμμετρη λαβή

Το πρώτο μέρος του μαχαιριού με το οποίο έρχεστε σε επαφή είναι η λαβή του. Οι τεχνίτες της Tojiro δεν υιοθέτησαν το δυτικό στυλ, δεν διάλεξαν τον εύκολο τρόπο. Οι λαβές της Tojirο κατασκευάζονται ανάλογα με τη λεπίδα του μαχαιριού και αυτό κάνει τα μαχαίρια της Tojiro πραγματικά μοναδικά. Η λαβή του Tojiro Pro Japanese είναι ασύμμετρη και από τη μία μεριά διαθέτει τις χαρακτηριστικές εσοχές - σήμα κατατεθέν της Tojiro οι οποίες εκτός από ομορφιά, προσφέρουν άνετο κράτημα και αντιολισθητικότητα. Οι λαβές είναι επίσης σχεδιασμένες ώστε να προσδίδουν στο μαχαίρι απόλυτη ισορροπία οδηγώντας στον βέλτιστο έλεγχο. Ακόμα, ο σχεδιασμός της λαβής είναι κοντά σε αυτόν της παραδοσιακής ξύλινης λαβής της Tojiro . Έτσι, εκτός από άνετη η λαβή είναι ταυτόχρονα είναι ανθεκτική σε φθορές & διάβρωση, μονοκόμματη ώστε να αποφεύγεται η εξάπλωση βακτηριδίων και μπορεί να αποστηρωθεί σε βραστό νερό.

Tojiro - Made In Japan

Η γιαπωνέζικη παράδοση στην κατασκευή μαχαιριών πηγαίνει πάρα πολλά χρόνια πίσω, αντλώντας στις τεχνικές που τελειοποίησαν την παρασκευή μαχαιριών σαμουράι. Σήμερα, η παράδοση παντρεύεται αρμονικά με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας κραμμάτων μετάλλων και κατασκευής μαχαιριών. Ο Tojiro είναι ανάμεσα στους πέντε μεγαλύτερους γιαπωνέζους κατασκευαστές μαχαιριών μαγειρικής, και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική γιαπωνέζικη παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία .

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Βάρος:
  • Σκληρότητα Rockwell: HRC 58±1
  • Πάχος ράχης στη βάση:
  • Συνολικό μήκος: 32cm
  • Ειδική συσκευασία δώρου

Το Cookpro σας προτείνει να αποφεύγετε το πλυντήριο πιάτων σε κάθε καλό σας μαχαίρι. Πλύσιμο στο χέρι σε ζεστό νερό και γρήγορο σκούπισμα είναι αρκετό για κάθε ανοξείδωτο μαχαίρι. Ότι μαχαίρι και να χρησιμοποιείτε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί τρόχισμα για να παραμείνει σε υψηλή απόδοση. Μαχαίρια από μαλακό ατσάλι χρειάζονται τρόχισμα με πέτρα συχνότερα, αλλά μπορούν να επανέρθουν προσωρινά και με τη χρήση μασατιού.

Brand
Tojiro
Find similar
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
  • Κοντά στην ίδια Τιμή!
  • Δημοφιλέστερα
  • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
Άμεση παράδοση

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα με γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση.

Διασφάλιση ποιότητας

Προσφέρουμε μόνο δοκιμασμένα και αξιόπιστα προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Μοναδικές προσφορές & εκπτώσεις για επαγγελματίες & λάτρεις της μαγειρικής!