Κατηγορίες Μαχαιριών: Εξειδίκευση και Κορυφαία Ποιότητα για κάθε Επαγγελματική Κοπή
Οι Κατηγορίες Μαχαιριών καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης κουζίνας. Η σωστή επιλογή του μαχαιριού, ανάλογα με την πρώτη ύλη και την τεχνική κοπής, είναι το κλειδί για την ακρίβεια και την ταχύτητα στην προετοιμασία.
- Βασικά Μαχαίρια & Ιαπωνική Κοπή:
- Μαχαίρια Chef και Μαχαίρια Κουζίνας αποτελούν τη βάση του εξοπλισμού.
- Στην κατηγορία περιλαμβάνονται όλα τα Ιαπωνικά Μαχαίρια, όπως τα πολυχρηστικά Santoku, τα Kiritsuke, τα Deba και τα Sashimi / Yanagiba για το φιλετάρισμα ψαριών.
- Μαχαίρια Κρέατος & Προετοιμασίας:
- Βρείτε Μαχαίρια Τεμαχισμού, Μαχαίρια Φιλεταρίσματος, Μαχαίρια Ξεκοκαλίσματος και Μαχαίρια Ψητού / Carving.
- Για βαριές κοπές, διατίθενται Μπαλτάδες / Γεντέκια και Μαχαίρια Κινέζικου τύπου.
- Εξειδικευμένες Εφαρμογές:
- Η συλλογή καλύπτει ειδικές ανάγκες όπως Μαχαίρια Ζαχαροπλαστικής, Μαχαίρια Ψωμιού / Σάντουιτς, Μαχαίρια Πίτσας, Μαχαίρια Μπουγάτσας, Μαχαίρια Κοπής Τυριών και Μαχαίρια για Όστρακα.
- Πρακτικές Λύσεις:
- Οργανωθείτε με ολοκληρωμένα Σετ Μαχαιριών και βρείτε τα κατάλληλα Μαχαίρια Γύρου και Μαχαίρια Κατεψυγμένων.
