Καζάνια Ζαχαροπλαστικής: Εξειδικευμένα Σκεύη για Κάθε Παρασκευή
Τα Καζάνια Ζαχαροπλαστικής είναι το βασικό σκεύος για την παρασκευή κρεμών, σιροπιών, σοκολάτας, αλλά και για το χτύπημα της μαρέγκας. Στην γκάμα μας θα βρείτε εξειδικευμένα σκεύη, κατασκευασμένα για συγκεκριμένες ανάγκες θερμικής επεξεργασίας και μίξης.
1. Καζάνια από Ανοξείδωτο Χάλυβα (Inox):
- Ιδανικά για χτύπημα και ανάμειξη μειγμάτων (π.χ., μαρέγκα, σαντιγί) με στρογγυλό/ημισφαιρικό πάτο.
- Περιλαμβάνουν μοντέλα με επίπεδο πάτο κατάλληλα για χρήση σε φλόγιστρο, για την παρασκευή σιροπιών, κρέμας ή άλλων υγρών μειγμάτων.
2. Καζάνια Χάλκινα (Χαλκού) & Καραμέλας:
- Τα χάλκινα καζάνια είναι η παραδοσιακή επιλογή για την παρασκευή ευαίσθητων μειγμάτων που απαιτούν υψηλή και ομοιόμορφη θερμότητα, όπως η καραμέλα και ο χαλβάς.
- Ο χαλκός προσφέρει άριστη αγωγιμότητα, η οποία βοηθά στη σταθεροποίηση της θερμοκρασίας του προϊόντος.
- Προσφέρουμε τη δυνατότητα γανώματος (επικασσιτέρωσης) για τους επαγγελματίες που επιθυμούν μέγιστη ασφάλεια και πιστή τήρηση των παραδοσιακών τεχνικών.
