Καλάθια Ζύμωσης & Λεκάνες: Ο Σωστός Χώρος για την Τέλεια Ζύμη
Η σωστή διαχείριση της ζύμης, είτε πρόκειται για ψωμί, είτε για γλυκά, απαιτεί τα κατάλληλα σκεύη για το ζύμωμα, την ανάμειξη και το φούσκωμα (proofing).
- Λεκάνες Ζαχαροπλαστικής:: Προσφέρουμε επαγγελματικές Λεκάνες Αλουμινίου σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων (από 25cm έως 55cm). Το αλουμίνιο προσφέρει ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό σκεύος, ιδανικό για ζυμώματα και ομογενοποίηση μεγάλων ποσοτήτων μείγματος.
- Καλάθια Ζύμωσης (Banneton):
- Τα Καλάθια Ζύμωσης από υλικά όπως το bamboo είναι απαραίτητα για τους αρτοποιούς που ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους.
- Εξασφαλίζουν σταθερό σχήμα κατά τη διάρκεια του αργού φουσκώματος (π.χ., στρογγυλό ή οβάλ) και τραβούν την υπερβολική υγρασία, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας τραγανής κρούστας στο τελικό ψωμί.
