Μαχαίρια: Η Αιχμή του Επαγγελματικού Εξοπλισμού Κουζίνας
Τα Μαχαίρια αποτελούν το πιο θεμελιώδες εργαλείο κάθε επαγγελματία σεφ και μάγειρα. Η επιλογή ενός μαχαιριού υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει ακρίβεια, ταχύτητα και ασφάλεια στην κουζίνα, επηρεάζοντας άμεσα την ποιότητα της κοπής και την εργονομία.
- Σουγιάδες: Αυθεντικοί Ελβετικοί Σουγιάδες και Multi-tools Victorinox
- Κατηγορίες Μαχαιριών: Μαχαίρια: Chef, Deba, Kiritsuke, Nakiri, Santoku, Sashimi - Yanagiba, για Όστρακα, Γύρου, Ζαχαροπλαστικής, Κατεψυγμένων, Κινέζικου τύπου, Κοπής Τυριών, Κουζίνας, Κρέατος, Μπουγάτσας, Μυρωδικών, Ξεκοκαλίσματος, Παπαγαλάκια, Πίτσας, Σκαλίσματος, Σολομού - Ψαριών, Τεμαχισμού, Φιλεταρίσματος, Ψητού - Carving, Ψωμιού - Σάντουιτς, Μπαλτάδες - Γεντέκια και Σετ Μαχαιριών
- Συλλογές & Σετ: Ολοκληρωμένες Συλλογές Μαχαιριών σε μπλοκ ή θήκες για άψογη οργάνωση του πάγκου εργασίας ( Forged - Σφυρήλατα, Steel, Ιαπωνικά Μαχαίρια, Ευρωπαϊκά μαχαίρια ).
- Αξεσουάρ & Φροντίδα: Περιλαμβάνονται όλα τα Αξεσουάρ Μαχαιριών (π.χ. θήκες, τσάντες μεταφοράς) και τα απαραίτητα εργαλεία για Ακόνισμα & Συντήρηση (ακονιστήρια, μασάτια), διασφαλίζοντας τη μακροζωία και την απόδοση της λεπίδας.
