Μπαλτάδες & Γεντέκια: Δύναμη και Αντοχή στον Τεμαχισμό
Όταν η εργασία απαιτεί δύναμη και κρούση, οι Μπαλτάδες και τα Γεντέκια είναι τα απαραίτητα εργαλεία. Σχεδιασμένα για να αντέχουν σε σκληρή χρήση, επιτρέπουν στον επαγγελματία κρεοπώλη ή σεφ να τεμαχίζει μερίδες κρέατος και να διαπερνά οστά με μία κίνηση, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
- Τύποι και Χαρακτηριστικά:
- Επαγγελματικοί Μπαλτάδες: Διαθέτουν πλατιά, βαριά λεπίδα με ενισχυμένη ράχη. Το βάρος τους είναι υπολογισμένο έτσι ώστε η ορμή της κίνησης να διευκολύνει την κοπή σκληρών σημείων.
- Γεντέκια: Παραδοσιακά εργαλεία κρεοπωλείου με ιδιαίτερη κατανομή βάρους για απαιτητικές κοπές σε μεγάλα σφάγια.
- Ποιότητα Κατασκευής:
- Κατασκευασμένα από ειδικά κράματα ανοξείδωτου χάλυβα που αντέχουν στις κρούσεις χωρίς να ραγίζουν ή να χάνουν την κόψη τους εύκολα.
- Εργονομικές & Ενισχυμένες Λαβές: Σχεδιασμένες για να απορροφούν τους κραδασμούς και να προσφέρουν απόλυτα ασφαλές κράτημα κατά τη διάρκεια της εργασίας.
- Χρήση:
- Ιδανικά για κρεοπωλεία, εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, ψητοπωλεία και επαγγελματικές κουζίνες που διαχειρίζονται ολόκληρα κομμάτια κρέατος.
