Μπολ, Μπασίνες & Λεκάνες: Τα Βασικά Σκεύη για Μίξη και Ζύμωμα
Τα Μπολ, οι Μπασίνες και οι Λεκάνες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της κουζίνας. Είναι τα σκεύη στα οποία γίνεται η προετοιμασία, η ανάμειξη, το ζύμωμα και συχνά η προσωρινή αποθήκευση των υλικών. Η ανθεκτικότητα και η ποιότητα του υλικού τους είναι πρωταρχικής σημασίας στην επαγγελματική χρήση.
Επαγγελματική Ποικιλία:
- Υλικά Inox: Τα ανοξείδωτα μπολ (Μπασίνες Inox) είναι η πλέον επαγγελματική επιλογή, καθώς είναι ανθεκτικά, δεν σκουριάζουν, καθαρίζονται εύκολα και είναι ιδανικά για τεχνικές όπως το μπεν μαρί.
- Σχέδιο Πάτου: Διαθέτουμε μπολ με επίπεδο πάτο για σταθερότητα, καθώς και μπολ με στρογγυλό ή ημισφαιρικό πάτο, ιδανικά για το έντονο χτύπημα με σύρμα (π.χ., μαρέγκα, σαντιγί), καθώς συγκεντρώνουν καλύτερα το υλικό.
- Πλαστικά Σκεύη: Βρείτε πλαστικές μπασίνες και λεκάνες, ιδανικές για ζύμωμα, μαρινάρισμα ή ανάμειξη μεγάλων ποσοτήτων, όπου το χαμηλό βάρος είναι πλεονέκτημα.
