Σφυρί τρυφεροποίησης κρέατος inox 18/10 60431 Lacor
- Ξέρουμε τι δουλεύει στην κουζίνα – το δοκιμάζουμε πρώτοι
- Μιλάτε με ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική
- Ποιότητα, τιμή και εξυπηρέτηση πάνε μαζί
- Ευέλικτες πληρωμές & γρήγορη αποστολή
- Από το μαγείρεμα… μέχρι το τραπέζι σας!
Σφυρί Τρυφεροποίησης Κρέατος Inox 18/10 – Lacor 60431
Το Lacor 60431 είναι ένα επαγγελματικό σφυρί τρυφεροποίησης κρέατος, κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικές ή οικιακές κουζίνες. Η εργονομική και αντιολισθητική λαβή του προσφέρει ασφαλές κράτημα και άνετο χειρισμό.
Ιδανικό για:
- Μαλάκωμα κόκκινου & λευκού κρέατος πριν το ψήσιμο
- Βελτίωση απορρόφησης μαρινάδων
- Ελάττωση πάχους & σταθεροποίηση σχήματος σε δύσκολα κομμάτια
Χαρακτηριστικά:
- Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 18/10
- Διαστάσεις: 7 x 24 cm
- Διπλή όψη: Λεία πλευρά για ίσιωμα – ανάγλυφη πλευρά για τρυφεροποίηση
- Λαβή: Εργονομική & αντιολισθητική, για ασφαλή χρήση
Ποιότητα Lacor από το 1949
Η Lacor είναι συνώνυμο της αντοχής και της αξιοπιστίας στην επαγγελματική κουζίνα. Το σφυρί κρέατος 60431 ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ποιοτικού εργαλείου τρυφεροποίησης: στιβαρότητα, ευκολία και εργονομία.
Ενισχύστε την απόδοση του κρέατος σας με ένα εργαλείο που κάνει πραγματικά τη διαφορά: Lacor 60431.