Σφυρί τρυφεροποίησης κρέατος inox 18/10 60431 Lacor

74244
1690
(2096 με ΦΠΑ)
Ενεργό
Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να προστεθεί στο καλάθι τώρα. Θα είναι διαθέσιμο στις 30/06/2025
Γιατί να μας επιλέξετε
  • Ξέρουμε τι δουλεύει στην κουζίνα – το δοκιμάζουμε πρώτοι
  • Μιλάτε με ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική
  • Ποιότητα, τιμή και εξυπηρέτηση πάνε μαζί
  • Ευέλικτες πληρωμές & γρήγορη αποστολή
  • Από το μαγείρεμα… μέχρι το τραπέζι σας!

Σφυρί Τρυφεροποίησης Κρέατος Inox 18/10 – Lacor 60431

Το Lacor 60431 είναι ένα επαγγελματικό σφυρί τρυφεροποίησης κρέατος, κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικές ή οικιακές κουζίνες. Η εργονομική και αντιολισθητική λαβή του προσφέρει ασφαλές κράτημα και άνετο χειρισμό.

Ιδανικό για:

  • Μαλάκωμα κόκκινου & λευκού κρέατος πριν το ψήσιμο
  • Βελτίωση απορρόφησης μαρινάδων
  • Ελάττωση πάχους & σταθεροποίηση σχήματος σε δύσκολα κομμάτια

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 18/10
  • Διαστάσεις: 7 x 24 cm
  • Διπλή όψη: Λεία πλευρά για ίσιωμα – ανάγλυφη πλευρά για τρυφεροποίηση
  • Λαβή: Εργονομική & αντιολισθητική, για ασφαλή χρήση

Ποιότητα Lacor από το 1949

Η Lacor είναι συνώνυμο της αντοχής και της αξιοπιστίας στην επαγγελματική κουζίνα. Το σφυρί κρέατος 60431 ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ποιοτικού εργαλείου τρυφεροποίησης: στιβαρότητα, ευκολία και εργονομία.

Ενισχύστε την απόδοση του κρέατος σας με ένα εργαλείο που κάνει πραγματικά τη διαφορά: Lacor 60431.

Brand
Lacor
Find similar
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
  • Κοντά στην ίδια Τιμή!
  • Δημοφιλέστερα
  • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
Άμεση παράδοση

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα με γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση.

Διασφάλιση ποιότητας

Προσφέρουμε μόνο δοκιμασμένα και αξιόπιστα προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Μοναδικές προσφορές & εκπτώσεις για επαγγελματίες & λάτρεις της μαγειρικής!