Τηγάνι Seasoned Carbon Steel 25,4cm CRS10 Lodge
- Εξειδικευμένη υποστήριξη από έμπειρους πωλητές
- Πολυετή εμπειρία στον εξοπλισμό κουζίνας
- Άριστη σχέση ποιότητας - τιμής
- Αγαπάμε αυτό που κάνουμε
- Έχουμε πάθος για την μαγειρική
- Δοκιμάζουμε ότι πουλάμε
- Παρέχουμε ευκολίες πληρωμής
- Καλύτερες τιμές
*Το μότο μας είναι «Από το μαγείρεμα μέχρι το τραπέζι»
47825 (code) Το Τηγάνι Seasoned Carbon Steel ref. CRS10 είναι φτιαγμένο από άριστης ποιότητας ανθρακούχο χάλυβα (ατσάλι), ανθεκτικής κατασκευής με ατσάλινη λαβή που έχει καρφωθεί για να εξασφαλίσει την άκαμπτη σύνδεση με το σώμα του τηγανιού, ώστε να αντέχει ακόμα και στις πιο απαιτητικές επαγγελματικές κουζίνες. Με ιδανικές διαστάσεις ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των απαιτητικών chef αλλά και της νοικοκυράς. Όπως και τα μαντεμένια σκεύη μας, έχει 100% φυσική επικάλυψη με φυτικό λάδι σόγιας, που βελτιώνεται με την χρήση, ενώ έχει μαύρο χρώμα ως αποτέλεσμα του Logic Seasoned φινιρίσματος. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ευέλικτο, χρησιμοποιήστε άφοβα στην επιφάνεια του μεταλλικά εργαλεία κουζίνας όπως μαχαίρια, πιρούνια ή σπάτουλες. Κατάλληλο για χρήση σε κάθε είδους εστία ή φούρνο, στο μπάρμπεκιου ή απευθείας πάνω στη φωτιά, εξαιρουμένου του φούρνου μικροκυμάτων. Το καθάρισμα και η συντήρηση του είναι ίδια με των μαντεμένιων σκευών μαγειρικής Lodge. Αν το συντηρήσετε σωστά θα το έχετε για μια ζωή! Σωστό, ομοιόμορφο και υγιεινό μαγείρεμα, όπως με το μαντέμι με μόνη διαφορά ότι τα ατσαλένια σκεύη μαγειρικής είναι λεπτότερα και συνεπώς ελαφρύτερα. Επίσης, η λεπτότερη επιφάνεια μαγειρέματος των ατσαλένιων μαγειρικών σκευών ζεσταίνεται πιο γρήγορα όταν εφαρμόζεται στην πηγή θερμότητας και κρυώνει πιο γρήγορα όταν αφαιρεθεί από την πηγή θερμότητας.
- Άριστη ποιότητα κατασκευής.
- Ανθρακούχος χάλυβας με 100% φυσική επίστρωση (Seasoned).
- Απαράμιλλη κατανομή θερμότητας.
- Κατάλληλο για χρήση σε κάθε είδους εστία ή φούρνο, στο μπάρμπεκιου ή απευθείας πάνω στη φωτιά.
- Ιδανικό για επαγωγικές εστίες.
- Κατασκευασμένο στις Η.Π.Α.
- Κάποια φαγητά, όπως αυγά, μπορεί να κολλήσουν στα καινούργια σκεύη. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε τις πρώτες φορές λίγο παραπάνω λάδι ή βούτυρο, ώσπου να εγκατασταθεί καλά το seasoning.
- Χρησιμοποιήστε γάντια καθώς τα χερούλια ζεσταίνονται.
- Όταν χρησιμοποιούμε υγραέριο ή φυσικό αέριο, προσέχουμε η φλόγα να μην εξέρχεται στις πλάγιες πλευρές του σκεύους.
- Γενικά όταν χρησιμοποιείτε το ατσαλένιο μαγειρικό σας σκεύος πάνω από μάτι (οποιασδήποτε μορφής), να χρησιμοποιείτε εκείνο το μάτι που είναι το πιο κοντινό σε μέγεθος στην διάμετρο του ατσαλένιου πάτου.
- Μήκος: 47,77cm | Ύψος: 8,40cm | Βάρος: 1,58kg | Πλάτος: 26,18cm