Κουτάλες Παγωτού & Σπάτουλες: Ακρίβεια, Ταχύτητα και Εργονομία
Οι Κουτάλες Παγωτού είναι το πιο βασικό εργαλείο στο σέρβις κάθε Gelateria και ζαχαροπλαστείου. Η σωστή επιλογή εξασφαλίζει ταχύτητα, ακριβή μεριδοποίηση και βέλτιστη παρουσίαση του προϊόντος στον πελάτη.
Τύποι και Υλικά:
- Κουτάλες Υδραργύρου/Αλουμινίου: Αυτές οι Κουτάλες είναι ιδανικές για σκληρό παγωτό. Λειτουργούν με τη θερμότητα του χεριού και διευκολύνουν το γρήγορο "σκάψιμο" και την τέλεια απελευθέρωση της μπάλας.
- Μηχανικές Κουτάλες Inox: Διαθέτουν μηχανισμό (μπαρέτα) για άμεση απελευθέρωση της μερίδας με το πάτημα ενός μοχλού, προσφέροντας απόλυτη ομοιομορφία.
- Σπάτουλες Παγωτού: Χρησιμοποιούνται για το ανακάτεμα και το στρώσιμο του παγωτού στις λεκάνες, καθώς και για το σέρβις σε χωνάκια ή μπολ.
Όλες οι Επαγγελματικές Κουτάλες Παγωτού είναι κατασκευασμένες από υλικά (Inox, Αλουμίνιο) που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και είναι ανθεκτικά σε εντατική χρήση.
