
Ως κατασκευαστής συσκευών Barbecue, η OUTDOORCHEF είναι η πρώτη επιλογή στην Ευρώπη για εκείνους που εκτιμούν το καλό φαγητό, την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα. Χωρίς συμβιβασμούς στην γεύση και στο τέλειο αποτέλεσμα στο μπάρμπεκιου χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες.
Η OUTDOORCHEF χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας για να αναπτύξει καινοτόμες ιδέες στο μπάρμπεκιου µε άριστη ποιότητα κατασκευής και προσεκτικό σχεδιασμό, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια "Engineered & Designed in Switzerland". Διακρίσεις όπως το iFDesign Award 2020 και το German Design Award 2021 υπογραμμίζουν αυτή την απαιτητική προσέγγιση. Για την τελευταία γενιά μπάρμπεκιου, η OUTDOORCHEF έχει επιλέξει βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ OUTDOORCHEF ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ..
Κάπνισμα
Δώστε με την Ελβετική OutdoorChef στα φαγητά σας μοναδική γεύση, χρησιμοποιώντας το μπάρμπεκιου ως θάλαμο για κάπνισμα. Από κρύο έως ζεστό κάπνισμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπνό με τη βοήθεια του SMOKE, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Μαγείρεμα
Μαγειρέψτε νόστιμα πιάτα wok και προετοιμάστε σάλτσες ή τηγανίστε κρέας ή πατάτες σε χαμηλές, μέτριες ή υψηλές θερμοκρασίες.
Ψήσιμο
Ψήστε ψωμί, κέικ ή την πίτσα σας με τέλειο τρόπο, χρησιμοποιώντας εφέ κυκλοφορίας αέρα στα μέτρα σας ανάλογα με τη θερμοκρασία που επιθυμείτε, είτε αυτή είναι μέτρια είτε υψηλή.
Μπάρμπεκιου
Αργό ψήσιμο στους 80°C για τέλειο και ζουμερό φαγητό/ Για το αμερικανικό μπάρμπεκιου, χρησιμοποιήστε θερμοκρασία μεταξύ 100-120°C. Αντίθετα, για κλασικά ψητά φαγητά με μεγάλα κομμάτια κρέατος, λαχανικών ή ψαριών, χρησιμοποιήστε υψηλότερες θερμοκρασίες.
Plancha Grilling
Δοκιμάστε μια μεσογειακή εμπειρία με θαλασσινά και λαχανικά, μπιφτέκια, πιάτα με αυγά και πολλά άλλα, όλα ψημένα στο καυτό plancha.
Rapid Searing
Πετύχετε την τέλεια κρούστα και γεμάτη γεύση εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας τον κεραμικό καυστήρα υπερύθρων που φτάνει τους 900°C